Badeværelse i Rønnede

Det rigtige valg til mureropgaver på badeværelser på hele Sjælland

Når du vælger mig som fagperson til murerarbejde på badeværelset, får du min rådgivning om de forskellige muligheder, du får et uforpligtende tilbud, og så får du én samlet løsning på alle mureropgaver i badeværelser.

Murermester Jannik Dittmann laver alt fra:

 • Renovering af badeværelser
 • Støbning af gulv
 • Opsætning af vægfliser og gulvfliser
 • Udskiftning af gummifuger
 • Puds af vægge

… og som samlet løsning i en totalrenovering af badeværelser. Jeg arbejder i alle typer fliser og med en høj detaljegrad og præcision.

Badeværelse i Næstved

Et håndværk, der kræver erfaring

Fliser, fuger og den rigtige finish. Jeg har lavet badeværelser alene i mere end 6 år, og derfor gør jeg det effektivt og ordentligt. Renovering eller opbygning af et vådrum kræver netop det, for at resultatet bliver tilfredsstillende for en detaljenørd som mig selv.

I badeværelsesrenovering eller -opbygning, både i bolig og byggeri, er processer og præcision vigtigt, og her tilbyder jeg en fleksibilitet, så du får den bedst mulige proces med projektet, og samtidig også tilrettelagt så du får det bedste resultat.

Skal Murermester Jannik Dittmann stå for renovering eller opbygning af dit badeværelse? Kontakt mig, så finder vi ud af, hvordan jeg hjælper dig i mål med dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud


  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os

   

  Call Now Button