Opsætning fliser Faxe, Haslev og Køge

Opsætning af fliser på hele Sjælland

Jeg realiserer de ønsker, du har til fliser, både på vægge og gulve. Flisearbejde er præcisionsarbejde, og det gælder både, når det er fliser i køkken, badeværelse, entré eller lige der, hvor du drømmer om fliser.

Præcisionsarbejde er en af mine spidskompetencer, og ingen opgave er for stor eller lille til, at vi tager en snak om mulighederne. For med flisearbejde er der mange muligheder, både i forhold til type og størrelse af fliser, for type og farve af fuger.

Murerarbejde med rene linjer

Lige meget hvilken løsning du vælger, kan du få et uforpligtende og gennemarbejdet tilbud på mit flisearbejde – og så finder vi sammen den bedste løsning på fliseopgaven.

  • Jeg køber, leverer og lægger de fliser, du ønsker.
  • Jeg kan også lægge de fliser, du selv har indkøbt.
opsætning af fliser i faxe, Haslev og Køge
Når jeg har ansvaret for flisearbejde for dig, får du en proces med rene linjer. Du får også lige fuger og et badeværelse, der ikke ligner resultatet af en travl arbejdsplads – for når jeg afleverer et færdigt resultat, er der altid rent og pænt.

Skal dine fliser lægges ordentligt og effektivt? Murermester Jannik Dittmann sætter fliser op i Faxe, Haslev og på hele Sjælland, kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvordan jeg hjælper dig.

Få et uforpligtende tilbud


  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os

   

  Call Now Button