Spar på varmen med facadeisolering

Energiforbedring med facadeisolering

Hvis du gerne vil undgå, at varmeregningen løber løbsk, eller lave et af de tiltag, der hjælper din bolig til at holde på varmen, så er facadeisolering – også kaldet efterisolering – en god mulighed.

Her lægger jeg et ekstra lag isolering udvendigt på huset, så tykkelsen af isoleringen forbedres markant, uden at du skal bruge beboelige kvadratmeter på varmeløsninger eller isolering.

I ældre huse, hvor der har været andre krav eller muligheder for isolering, kan det gøre en væsentlig forskel for, hvor effektivt huset holder på varmen og derved også på energivurdering.

Værdi for både energiforbedring og for udseende

Med facadeisolering sætter jeg isoleringsbatts på væggen udvendigt, og efterfølgende bygger jeg den nye facade op med netpuds, så huset også får en ny facade.

Facadeisoleringen laves i alt fra 30 til 140 mm isolering, og sammen finder vi den isoleringsløsning, der passer bedst til de behov, der er i din bolig eller bygning. Det gælder også for den endelige facade, hvor du kan vælge mellem forskellige farver og derved også forskellige udtryk.

Få faglig ekspertise og en erfaren murer til at stå for din facadeisolering på hele Sjælland. Kontakt mig, og fortæl mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine facadedrømme.

 

Få et uforpligtende tilbud


  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os

   

  Call Now Button